
Sastojci: SOJIN umak (voda, sol, SOJA, PŠENICA, šećer), šećer, crveni čili, hidrolizirani protein SOJE, KUKURUZA, PŠENICE i maltodekstrina (krumpir), sol, luk, destilirani ocat, suhe gljive, sredstvo za zgušnjavanje: modificirani tapiokin škrob, bojilo: karamel (E150c)
PRIPREMA:
- Zagrijati nauljenu tavu na srednjoj vatri, dodati 100 g piletine narezane na trakice i popržiti 1 minutu. Dodati 4 šalice (880 ml) vode ili pilećeg temeljca i ovu smjesu začina, dobro promješati i pustit da zavrije.
- Dodati 70 g fino nasjekanog raznog povrća
- . Umješati 2 žličice kukuruznog škroba u vodu, dodati u juhu i mješati 3 minute. Umješati 1 jaje, ukrasiti mladim lukom i poslužiti.
Kategorizirano pod Začini i smjese